Nu știu cum sunt altele, dar eu, când aud de saloane de înfrumusețare – așa le spune? – simt că mi se ridică părul în cap! Da, fac parte din acea categorie anormală de femei care nu se omoară să stea cu orele într-un astfel de salon. Și am mai multe motive. În primul rând, nu am răbdarea necesară. Nu am răbdare să șed frumos pe un scaun, cu prosopul în cap, și să port discuții despre styling sau despre ultimele bârfe de la TV. Am renunțat de vreo doi ani să mai deschid televizorul, așa că vă dați seama că nici nu sunt la curent cu viața amoroasă a vedetelor, nici nu sunt interesată de astfel de subiecte. Și, trebuie să recunosc, nu am nici timp disponibil prea mult pentru a-l petrece într-un salon de cosmetică.

Apoi, experiențele mele cu angajatele acestor saloane nu au fost cele mai fericite. Poate sunt eu cârcotașă, dar pe mine vizitele acestea la salon mă fac să mă simt prost! Mă omoară, de exemplu, aerul de superioritate afișat când mi se spune că nu mai e la modă să ai tunsoare bob, luung în față și foarte scurt în spate. Așa și?! Ce mă interesează pe mine ce „e la modă”? Eu în turmă nu prea știu să stau!

Așa că am început să evit să merg în saloanele de înfrumusețare și să caut soluții. Eh, vreau și eu să am un păr ca în reclame, când bate vântul să arate ca și cum abia am ieșit de la coafor! Pentru îngrijirea zilnică a părului am ales un șampon de la Matrix, din gama Biolage, mai precis Biolage Smooth Therapie. În reclamă zicea că este potrivit pentru părul încălcit sau electrostatic. Deh, îmi place să mă pieptăn când încă am părul ud și să nu îmi rup nșpe mii de fire de păr. O fi bine, o fi rău, nu știu! Mie așa îmi place. Așa că am încercat Biolage Smooth Therapie, comandat de pe pagina BeautyCosmetic.ro. Ce pot să spun, e ca în reclamă. Părul e mai neted, nu se mai încâlcește și este ușor de aranjat. Cică este pe bază de extract din semințe de floare de Camellia, care, trebuie să o spun, miroase bine!

Dacă aveți alte preferințe, să știți că gama de produse Matrix e variată și acoperă toate gusturile și toate tipurile de păr. Iar faptul că ingredientele folosite sunt bio, e un plus, trebuie să recunosc.

Iar pentru că, așa cum am zis mai spus, sunt mai mereu pe fugă, îmi dau și cu o spumă de păr Every Mousse Ravviva Ricci, my favorite, și mi-s gata de o nouă zi!