Când vine vorba despre cadouri, chiar și cele mai ingenioase persoane pot avea un blocaj mental. Asta pentru că un cadou potrivit depinde de atât de mulți factori, încât teama de o dezamăgire din partea lui te poate ruina complet (metaforic vorbind, bineînţeles!). Pentru că bărbații sunt ființele acelea gingașe, masculine și atât de neînțelese de noi, femeile, ne-am pus capul și tooooate experiențele și cunoștințele (în materie de cadouri) la contribuție pentru ca dumneavoastră să găsiți un cadou potrivit pentru cel pe care îl sărbătoriți.

Așadar, fie că sărbătoriți Valentine’s Day, Dragobetele, ziua de naștere sau de nume ori pur și simplu vreți să faceți o surpriză unei persoane dragi, vă punem la dispoziție o serie de idei de cadouri.

Parfum – un cadou destul de clasic, care cu siguranță va încânta orice bărbat. Prețurile depind în funcție de buzunarele dvs, iar, mai nou, site-urile online au o gamă variată din care puteți alege. Dacă pentru persoana iubită e simplu de ales un parfum, pentru că îi știți gusturile, pentru alți bărbați, indiferent că vorbim despre amici, verișori, socrii sau cumnați, puteți alege un parfum clasic, cu note masculine de piper roz, mandarină, mosc, lemn de santal.

Carte – concepția potrivit căreia cărțile se oferă doar bărbaților intelectuali este complet greșită. Orice bărbat, indiferent dacă este la vârsta adolescenței sau a maturității, va aprecia o carte bună. În funcție de stilul de viață și felul de a fi al bărbatului respectiv, vă puteți orienta către o carte psihologică, SF, un thriller sau, dimpotrivă, o carte despre topul locurilor de vizitat din Europa sau o carte amuzantă – gen Cercul mincinoșilor.

Set pix/stilou – orice bărbat, indiferent de meseria pe care o are, scrie. Aşadar, ce poate fi mai potrivit decât un pix sau un set de pix și stilou (în funcție de buget), de la Parker, spre exemplu. Este un cadou pe care cunoscătorii îl vor aprecia cu siguranţă.

Butoni – un set de butoni pentru cămașă este un cadou potrivit pentru orice bărbat, indiferent că este vorba despre iubit/soț/tată/naș/prieten. Nu este necesar decât să știi ce culoare ar prefera, pentru că se găsesc fel de fel de modele și mărimi.

Cravată – un cadou potrivit atât pentru șef, cât și pentru aniversarea soțului. Este un cadou care se pretează indiferent dacă bărbatul se îmbracă zilnic la costum sau cămașă, cât și pentru cei care scot costumul de la „naftalină” doar la nunți.

Ceas – pentru femeile care au un buget generos, un ceas este cadoul potrivit. În ceea ce privește diversitatea, potrivit statisticilor, bărbații preferă ceasurile cu cadran rotund și curea de piele. Este un cadou ușor personalizabil, puteți grava pe interior o dată specială sau un nume.

                   Sursa foto: fungift.ro

Canvas – foarte cool și în trend, canvas-urile pot fi o idee bună atunci când vorbim despre cadouri speciale. Mai ales că există o mulțime de site-uri online care transformă orice fotografie într-un tablou canvas. Aşadar, luați fotografia preferată din ultimul concediu sau motto-ul preferat al persoanei dragi și imprimați-le într-un cadou unic.

Gadget-freak – o categorie aparte de bărbați sunt cei înnebuniți după tehnologie. Pentru ei, un cadou perfect constă într-o pereche de căști, un hard drive extern minuscul, un stick cu formă deosebită, o baterie externă cu muulți miliamperi sau un încărcător wireless.

Funny – o categorie de cadouri pe care, însă, nu le puteți oferi decât persoanelor pe care le cunoașteți foarte bine. Altfel, efectul ar putea fi chiar contrar așteptărilor. Din categoria cadourilor funny putem aminti tricourile cu inscripții funny, torturile cu mesaje sau forme amuzante, aşa numitele căști cu paie și suport pentru bere.